Näyttölaitteet

 

Dini Argeo DFWL

Monitoiminen perusnäyttölaite.
Suuri suorituskyky ja luotettavuus kilpailukykyiseen hintaan. Nopeatoiminen ja siksi mielyttävä käyttää. DFWL- näyttö on monipuolinen ja helppo ohjelmoida ja käyttää. Laaja valikoima toimintoja ja käyttöliittymiä tekevät siitä sopivan monenlaisiin teollisiin ja kaupallisiin wegs-sovelluksiin. Sopii haarukkavaunuihin, haarukkahisseihin ja autoihin. Vakiona varustettuna tukikiinnikkeellä, jolla on säädettävä kaltevuus, käytettäväksi pöydällä, pylväässä tai seinällä. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501).

Näyttölaitteeseen saatavissa  monia lisäominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

————————————————————

Dini Argeo DFWLB

DFWLB”: MONITOIMINEN IP68 näyttölaite teollisuudelle.
Digitaalinen näyttölaite teollisuusympäristöihin, helppo asentaa ja käyttää. Nopeatoiminen ja siksi mielyttävä käyttää. IP68-suojaustaso ja sisäänrakennettu pitkäkestoinen akku tekevät siitä erityisen sopivan auto- ja mobiilivaakasovelluksiin. Vakiona varustettuna tukikiinnikkeellä, jolla on säädettävä kaltevuus. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501).

Näyttölaitteeseen saatavissa monia lisäominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

————————————————————

Dini Argeo DFWPM

DFWPM

DFWPM “PLAY MOBILE”: Kauko-ohjaus ja kannettava lisänäyttölaite.
Radiotaajuinen kauko-ohjain ja painon näytön toistin yhdessä ratkaisussa DFW-näyttölaitteille ja MCW-nosturivaa’oille. Helppo kuljettaa ja katsella, pienikokoisena ja selkeän taustavalaistun näytön ansiosta. DFWPM voi hallita vaa’an toimintoja etänä, integroidulla näppäimistöllä. Tämä tuo joustavuutta ja turvallisuutta punnituksiin vaihtelevissa työympäristöissä
USB-version avulla voidaan tallentaa punnitustapahtumia tietokoneelle jatkokäsittelyä varten.
Varustettu pitkäikäisellä ladattavalla akulla.
IP65-suojaus.
Näyttölaittetta on kahta eri mallia. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

 

———————————————————–

Dini Argeo DFWLI

DFWLKI

“DFWLI”: monitoimi näyttölaite,  tiiveysluokka IP68,  kotelon materiaali ruostumaton teräs.
Helppo ohjelmoida ja käyttää, monipuolinen ja suorituskykyinen painoindikaattori. Laaja valikoima toimintoja ja käyttöliittymiä tekee siitä sopivan useisiin teollisiin ja kaupallisiin punnitussovelluksiin, kuten lattiavaa’at, siirrettävät punnitukset jne. Kaksi mallia, 5-painikkeinen tai 17-painikkeinen. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501).

Näyttölaittetta on kahta eri mallia. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

———————————————————–

Dini Argeo DFWLID

DFWLID

Helppo ohjelmoida ja käyttää, monipuolinen ja suorituskykyinen. IP68-tiiveys luokka. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Iso 40 mm värillinen taustavalaistu näyttö on nopea vakaantumaan. Sen luettavuus on hyvä  vaihtelevassa valaistuksessa, esim. ulkona auringonpaisteessa tai hämärässä. Laaja valikoima toimintoja esim. tarkistuspunnitus. Useiden  käyttöliittymien valikoima tekee siitä sopivan useisiin teollisiin ja kaupallisiin punnitussovelluksiin, kuten lattiavaa’at, siirrettävät vaa’at jne. Erinomainen esim. pakkaustyössä.Varustettu sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501).

Näyttölaittetta on kahta eri mallia. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

———————————————————–

Dini Argeo DFW XP

dFW XP

 

Tiiviillä muovikotelolla varustettu näyttölaite joka soveltuu normi punnitustasoista aina siirrettäviin autovaaka ratkaisuihin. Sisään rakennetus akun käyttöaika 60 tuntia / lataus. DFW XP näyttölaite on käyttömahdollisuuksiltaan erittäin monipuolinen. Teollisuuden ratkaisuissa, varastoissa, elintarvikepakkaamoissa, liikkuvassa käytössä esim. trukeissa yms.  Laaja valikoima toimintoja. Runsaasti laajennusoptioita erilaisiin käyttöliittymiin. Virtaviesti, 2-sisään-ulostuloa. Ethernet, Wi-FI, Bluetooth, 868 MHz-radiolähettimiä, 232 / 485 jne. Varustettu sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501). Myös ATEX.

Näyttölaittetta on kahta eri mallia, perus ja tulostin mallit. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

———————————————————–

Dini Argeo DFWR – RED LED

DFWR RED LED

Näyttölaite on varustettu kirkaanpunaisella LED näytöllä.  Erittäin hyvä luettavuus eri valaistuksissa ja luettavissa myös hankalista asennoista. DFWR-RED LED näyttölaite  on käyttömahdollisuuksiltaan erittäin monipuolinen. Teollisuuden ratkaisuissa, varastot, elintarvikepakkaamot ym. ym.   Laaja valikoima toimintoja.  Runsaasti laajennusoptioita erilaisiin käyttöliittymiin. Virtaviesti, 2-sisään-ulostuloa. Ethernet, Wi-FI, Bluetooth, 868 MHz-radiolähettimiä, 232 / 485 jne. Varustettu sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. CE-M-hyväksyntä (OIML R-76 / EN 45501). Myös ATEX.

Näyttölaittetta on kahta eri mallia, perus ja tulostin mallit. Katso alla olevasta Esite-linkistä lisätiedot. Huom. valmistajan esite, kieli englanti.

 

 

 

 

———————————————————–